Peoples History Museum continued…

After developing the design over a couple of weeks I came to the the final result.

A space which can be changed depending on what’s exhibited, using tracks built into the ground large shapes can be whisked from one side of the pump house to another.

 

I knew the design needed to be flexible enough to allow people to change the walkways, I have created a journey through the space rather than just sectioning off areas abruptly.

 

 

 

This work was displayed within a public exhibition inside the pump house of the Peoples History Museum

Stay tuned for the exhibition post

(Work from 2008-2009)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s